DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043200-1,01%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
NAKLİYECİLER SİTESİ’NDE BÜYÜK ÇALIŞMA

NAKLİYECİLER SİTESİ’NDE BÜYÜK ÇALIŞMA

ABONE OL
Kasım 22, 2023 17:29
NAKLİYECİLER SİTESİ’NDE BÜYÜK ÇALIŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediyesi, Anbar Mahallesi, Nakliyeciler Sitesi’nde düzenli otoparkı sağlayacak otoparklar, yol, kaldırım ve çevre düzenleme projesine başlıyor.

“Düzenli Otopark Sistemi Geliyor”

Nakliyeciler Sitesinde yapılacak kapsamlı çalışma için esnaflarla birlikte inceleme yapan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Nakliyeciler Sitesinde esnaf kardeşlerimizle bir aradayız. Burası özellikle tır, kamyon ve nakliyecilerin bulunduğu alan. Nakliyeciler Sitemize bir çevre düzenlemesi yaparak düzenli tır ve kamyon otoparkını sağlamış olacağız. Burası 150.000 metrekare gibi oldukça büyük bir alanı kapsıyor. Nakliyeciler Sitemize 1 kilometre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yol yaparak kaldırım çalışmalarına başlayacağız. Alanda yüzlerce tır bulunuyor. Yurt dışına İran, Irak, Moskova’ya kadar buradan mal yükleyip gidiyorlarmış. Uzun süre burada konaklayanlar da var. Dolayısıyla sanayiye de destek olacak, peyzaj düzenlemesi, asfaltlaması, otoparklarını yapacağız. Çalışmalarımız sonrası burası daha güzel bir hale gelecek. Nakliyeciler Sitesi esnafına nitelikli ve konforlu ulaşım sağlayacak yolumuzun ve çevre düzeninin hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.