DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Kayseri
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Muğla Bodrum’da Şok Olay!

Muğla Bodrum’da Şok Olay!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde görev başında bulunan gazetecileri taşıyan tekneye, o bölgede bulunan Maça Kızı Oteli'ne ait olduğu açıklanan sürat teknesi çarptı... O esnada tatilciler hakkında haber yapmak için çalışmalar gerçekleştirmek adına teknede bulunan 3 gazeteci ölümden döndü...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:08
Muğla Bodrum’da Şok Olay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı nedeniyle sahil kesimleri tercih sebebi oldu.

Bu nedenle tatilciler hakkında haber çalışması yapmak için Bodrum'a giden Hürriyet Gazetesinden Cenker Tezel, Tv 100 Muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk Bloomberg Tv Muhabiri Onur Aydın ise ölümden döndü.

Kiralamış oldukları tekne ile denize açılan gazetecilerin bulunduğu tekneye saat 16.30 sularında Cennet Koyu'nda yakınlarında bulunan maça Kızı Oteli'ne ait sürat motorunun hızla çarptı.

Yaşanan kaza esnasında 3 gazeteci dineze atladı ancak kaptan Osman Demirkoz ise tekneden çıkamadı. Kaptan Demirkoz, çevredeki bir tur teknesi tarafından Gündoğan Limanı'na götürüldü.

yağından yaralanan tekne kaptanı ambulansla özel hastaneye kaldırıldı. Ayağından yarnalanan ve çok kan kaybettiği öğrenilen kaptan Osman Demirkoz hemen ameliyata alındı.

Hürriyet Gazetesinden Cenker Tezel, Tv 100 Muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk Blomberg Tv Muhabiri Onur Aydın, olayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Ölümden dönen gazeteciler, daha sonra Yalıkavak Marina'da bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı'na giderek, Maça Kızı Oteli'ne ait tekneyi kullanan kişiden şikayetçi oldu…

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.