DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041615-2,27%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Milyonlarca Kredi Kartı Kullanıcısına Müjde Geldi

Milyonlarca Kredi Kartı Kullanıcısına Müjde Geldi

Bankacılık sektörü yetkilileri tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada özel kampanyalar kapsamında kazanılan puanların kullanımında tarih sınırlaması olduğu ve diğer harcamalar kapsamında kazanılan para puanların silinmeyeceği ifade edildi. Bu bağlamda para puanlar 2020 yılında da kullanılabilecek.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:09
Milyonlarca Kredi Kartı Kullanıcısına Müjde Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılın son günlerine yaklaşılırken, vatandaşların yaptıkları harcamalar kapsamında banka ve kredi kartlarında biriken para puanların yeni yıla devredilip devredilmeyeceği merak konusu olmuşken bankacılık sektörü yetkilileri tarafından bir açıklama yapıldı.

PUANLAR 2020 YILINDA DA KULLANILACAK

Konuyla alakalı olarak yapılan açıklamada basında yer alan haberlere işaret edildi ve vatandaşların mevcut durumda sahip oldukları para puanların yıl sonunda silinmeyeceği ifade edildi. Bu bağlamda vatandaşlar para puanlarını 2020 yılında da kulanabilecekler.

 

Bankaların resen puanları silemeyeceğini, böyle bir durumda vatandaşların hukuki yollara başvurması gerektiğini söyleyen yetkililer, zaten bankaların para puanları gider olarak kaydettiğini, puanları silseler dahi gelir kaydedemeyeceklerini ve dolayısıyla bunun bir mantığının olmadığını dile getirdi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada bankalar tarafından düzenlenmiş özel kampanyalar kapsamında kazanılan puanların kullanımında ise tarih sınırlaması olabileceği ifade edildi. Ayrıca bundan dolayı ekstre ve mesaj yoluyla iletilen bilgilendirmelere dikkat edilmesi gerektiği uyarısı yapıldı. 

Uygulamaların bankadan bankaya değişiklik gösterebileceğine işaret eden yetkililer, kart sahiplerine, puanları konusunda bankalarını arayarak bilgi almalarını tavsiye ediyor.

 

www.kamupersoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.