DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANLARDAN KEPEZ ÇIKARMASI

MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANLARDAN KEPEZ ÇIKARMASI

Talas Belediyesince “Belediye Mahallemizde” sloganı ile gerçekleştirilen ve kırsal mahallelerin tespit edilen ihtiyaçlarının aynı anda bütün birimlerce giderildiği hizmet çıkarması, bu kez Kepez Mahallesinde başladı. Mahalle meydanındaki törene MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:17
MİLLETVEKİLİ VE BAŞKANLARDAN KEPEZ ÇIKARMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çömlekçi, Örencik, Cebir ve Yazyurdu’nda yapılan fen işleri, park bahçeler, temizlik işleri, ulaşım hizmetleri gibi belediyenin bütün birimlerinin yer aldığı çalışmanın beşinci durağı Kepez Mahallesi oldu. Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi, KASKİ, Ulaşım A.Ş. gibi diğer altyapı kurumlarının da yer aldığı çalışmalar; mahalledeki yol, asfalt, kaldırım, kilitli parke, aydınlatma, kanalizasyon, ilaçlama, mezarlık temizliği, otobüs durakları gibi hizmetleri kapsıyor.

“BAŞKANLARIMIZ ŞEHRİMİZİN DEĞERLERİNDEN”

Törende konuşan MHP Milletvekili İsmail Özdemir, Kepez’de her zaman samimiyetle karşılandıklarını belirterek, “Güzel insanlarla, inandığımız insanlarla, kıymeti makbul ve büyük olan insanlarla Kepez’e hizmet noktasında burada bulunmaktan ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Talas ve Büyükşehir belediye başkanlarımız, kendilerini ispatlamış, şehrin yetiştirdiği önemli değerlerden. Allah kendilerinden razı olsun. Kayseri’yi mahcup etmediler.” dedi.

“MUSTAFA BAŞKANIMIZ TECRÜBESİNİ KONUŞTURUYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önemli ve anlamlı bir projede bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Mustafa Başkanımız tecrübesini konuşturarak tüm kurum ve kuruluşları adeta mahallemize yağdırıyor. Kendisini kutluyorum. Tecrübe sokakta bulunmuyor, çalışılarak elde ediliyor. Şimdi Büyükşehir’i yanına alıp altyapı kuruluşlarıyla el ele verip nereye ne ihtiyaç varsa onu gideriyor. Az konuşup çok iş yapıyor. Biz de kardeşimizin yaptığı her işte yardıma hazırız.” diye konuştu.

KEPEZ’E DOĞALGAZ MÜJDESİ

Başkan Büyükkılıç, Kepezlilere doğalgaz müjdesi vererek şöyle konuştu: “Kayserigaz genel müdürümüz ile görüşüp Kepez’e doğalgaz gelmesi noktasında talimat verdik. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Haklı bir talepte bulunuyorsunuz. Yol ve doğalgaz medeniyettir.”

“BÜYÜKŞEHİR VE TALAS EL ELE VERDİ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise, bütün mahallelerin ihtiyaçlarını tespit edip gerekli çalışmaları planladıklarını ifade ederek, “Seçimde Kepezlilerin neredeyse tamamı bizi belediye başkanlığına layık gördüler. Bir takvim oluşturarak kırsal mahallelerimizde Büyükşehir ve Talas belediyeleri olarak hizmet çıkarması gerçekleştiriyoruz. Şimdiden Kurban Bayramınız mübarek olsun.” şeklinde konuştu.

Kepez Muhtarı Bilal Derebaşı ise, yapılan çalışmalardan dolayı başkanlara teşekkür etti. Konuşmaların ve duaların ardından protokol, iş elbiselerini giyerek bir duvarı temsili olarak boyadı. Çalışmalar, mahallede beş gün sürecek.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.