DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22396551,01%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Af Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Af Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı açıklamalarında af konusu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Devlet Bahçeli açıklamalarında af yasasının çıkmasının ülkemiz için faydası olacağını belirtti.ç

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:46
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Af Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamaları:

YEREL SEÇİM

Cumhur İttifakı'nın Mart 2019'da düzenlenecek yerel seçimde yüzde 52'nin altına düşmemesi gerektiğini belirten Bahçeli, “3-5 belediyeyi aldık verdik tartışmasıyla, Türkiye'nin bekasını tartışmalarla ayaklar altına seremeyiz. Başkalarının da oluşturmuş olduğu ittifak zemininde, Türkiye'yi sarsacak hatalara düşmemeliyiz” dedi.

Jest ile rest ile arasında bir harf farkı vardır. Jesti reste çevirmezlerse 3 büyükşehir MHP'de olacaktır. Bunu uzatmanın, ittifakın devam edip etmeyeceğini tartışmanın gerek yok. Çarşamba günkü görüşmemden sonra, sağlam bir zeminde gelişen ittifakı Cumhurbaşkanına bıraktık. Aksi bir yolu tercih etmeyeceğiz.

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI ÜZERİNE GİDİLMELİ

FETÖ ile mücadele devam ediyor. 8 ayak var. Asker kesimi önemli. Diğerlerinde oldu. 8 ayağın 8'incisinde ses yok. Siyaset her konuda konuşuyor ancak 8. ayak olarak ses yok. Okullarda, yurtlarda, bankadan kredi çekmişlerle Türkiye'yi meşgul edenler FETÖ'nün kalıntıları olduğu benim kanaatim olarak ortadadır. Suyu gözünden içmek lazım. Yurtta Sulh Konseyi'nden yakalamak lazım. Oradan aşağı doğru üzüm salkımı gibi vermek lazım. Yurtta Sulh Konseyi bu kadar soruşturmanın sonucunda, mahkemeler bir araya gelip oradan ortaya çıkartmak lazım.

AF AÇIKLAMASI

Meclis'ten arkadaşlarımızın hazırladığı tasarı duruyor. Bununla ilgili çalışmalar tamamlandı. Meclis'te gündeme alınması için bekliyoruz. Kanaatimiz olarak da af yasasının çıkmasında ülkemiz açısından fayda vardır.

Beşiktaş iyi gitmiyor. En fazla gol atan sporcuları sayıyorla içinde bir tane Türk yok. Biz kendi futbolcumuzu ne zaman yerleştireceğiz, ne zaman gol atmayı öğreteceğiz. Teknik direktörümüz Şenol Bey'den gençlerden aldığı gol kralı yapacak futbolcular tespit etmesini istiyorum.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.