DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika duyuruları peş peşe yayımlandı. Buna göre şiddetli dolu yağışına karşı vatandaşların gerekmedikçe dışarı çıkmaması talep edildi. Ayrıca 17 ilde gök gürültülü sağanak yağışın etkisini göstereceği bildirildi.. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:16
Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü raporuna göre; Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin bazı kesimlerinde öğleden sonra ve diğer bölgelerde ise gün içinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan uyarı şu şekilde:

“Bugün öğleden sonra Marmara'nın güneydoğusu (Bursa, Bilecik, Sakarya'nın güneyi), İç Ege (Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak), Göller Yöresi (Burdur, Isparta), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı), Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük, Kastamonu, Çorum ve Amasya) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak dolu yağışı ile birlikte kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kısa süreli ve yerel yağışların meydana getirebileceği sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” 

DOLU UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca Ankara için yayınladığı uyarı mesajında saat 17:00 ile 20:00 arasında gök gürültülü sağanak ve dolu yağışı beklendiğini bildirdi.

 

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.