DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20749913,50%
Kayseri
22°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Meram’da Taziye Aracı Sayısı 4’e Çıktı

Meram’da Taziye Aracı Sayısı 4’e Çıktı

Meram’a iki taziye aracı daha kazandırıldığını söyleyenMeram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal projelerimizle vatandaşlarımızın yanlarında olmaya, sevinçlerine ortak olup artırmaya, hüzünlerini paylaşıp hafifletmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 02:56
Meram’da Taziye Aracı Sayısı 4’e Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal belediyecilikte ortaya koyduğu projelerle,her zaman vatandaşların yanında olan Meram Belediyesi, onları en acı günlerinde de yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda, Meram’a iki taziye aracı daha kazandırıldığını söyleyenMeram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sosyal projelerimizle vatandaşlarımızın yanlarında olmaya, sevinçlerine ortak olup artırmaya, hüzünlerini paylaşıp hafifletmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza atan Meram Belediyesi beşikten mezara kadar vatandaşın yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, belediyenin kendi atölyelerinde özel olarak dizayn ederekMeramlıların hizmetine sunduğu taziye otobüslerinin sayısı 4’e çıktı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni araçların, vatandaşların en acı günlerinde yanlarında olmak, acılarını paylaşmak ve onlara destek olmak amacıyla filolarına kattıklarını belirtti.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUP ARTIRMAYA, HÜZÜNLERİNİ PAYLAŞIP HAFİFLETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Belediyenin daha önce kendi atölyelerinde özel olarak tasarlayıp hizmete sunduğu 2 adet taziye otobüsüne Meram’ın ihtiyacını tam olarak karşılamak adına 4’e çıkardıklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Otobüslerimizin iç düzenlemesi daha öncekilerde olduğu gibi yine tamamen belediyemizin Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyesinde dizayn edildi. Cenaze evine yıkama aracı hizmeti, yemek ikramı, çaymatik, masa ve sandalye hizmetlerimiz olmaktadır. Taziye otobüslerimizin,Meramlıların ihtiyacını karşılamada yetersiz kalması sebebiyle araçlarımızın sayısını artırma kararı aldık. Yeni araçlarımızın dizaynı kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Hemen hemen her alanda geliştirdiğimiz sosyal projelerimizle vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya, sevinçlerine ortak olup artırmaya, hüzünlerini paylaşıp hafifletmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

                BAŞKAN KAVUŞ; “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE YAKALADIĞIMIZ MARKA DEĞERİNİ DAHA DAYÜKSELTECEĞİZ”

 

                Meram Belediyesinin sosyal anlamda birbirinden değerli projelere imza atarak tüm Türkiye’de adından sıkça söz ettirdiğini hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Meram’da hiçbir kesim yok ki sosyal hizmetlerimizden nasibini almasın. Genç yaşlı, çocuk yetişkin, kadın erkek, engelli engelsiz, avantajlı dezavantajlı kim olursa olsun herbir vatandaşımıza dokunan projeler ürettik, üretmeye devam ediyoruz. Doğumdan ölüme her an yanlarında olmayı şehrin emanetçisi olarak omuzlarımızda bir sorumluluk olarak hissediyoruz. Bu sebeple vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda var olmaya, onlara hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Tüm bu yatırımlar bu anlayışımızın bir göstergesi. Bu yatırımlar sayesinde Meram ismi sosyal belediyecilikte artık bir marka. Bu marka değerini en üst seviyeye taşımak ve Meram’aMeramlılara hizmetlerin en iyisini sunmak gayretindeyiz. Vatandaşlarımızın duasıyla bu gayretlerimizin en iyi sonucu vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.