DOLAR 32,6396 0.39%
EURO 35,2259 0.24%
ALTIN 2.523,141,57
BITCOIN 2002077-0,73%
Kayseri
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Melikgazi Karla Mücadeleye Hazır

Melikgazi Karla Mücadeleye Hazır

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç , Kayseri'de olası kar yağışı ile ilgili belediye ekipleri hazır kıta görev başında olduğunu ifade etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:43
Melikgazi Karla Mücadeleye Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurdun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışının Melikgazi için gerekli tedbirlerin alındığını söyleyen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yoğun kar ve buzlanmaya karşı hazır olduklarını kaydetti.

 

Olası kar yağışının ulaşımı da olumsuz etkileyeceğini ancak Melikgazi ekiplerinin hazır kıta olarak görevlerinin başında beklediğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,  özellikle eğimli yollar ile Kış turizm merkezi Erciyes Dağı Yolunda greyder ile tuz serpme araçları bulundururken, tuzlama ekiplerinin de hazır olduğunu bildirdi.

 

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi ilçesinde kış şartlarında ulaşımın güvenli ve seri olması amacı ile Kasım ayında planlama yapıldı. Daha önce organize ve koordine edilen ekipler vardiya usulü çalışma yapacaklardır. Özellikle ana cadde ve bulvarlar da, eğimli yollarda tuzlama çalışmaları önem arz etmektedir” dedi.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.