DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041275-1,15%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MELİKGAZİ’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

MELİKGAZİ’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Serkent ve Karacaoğlu Mahallesinde bulunan kurban satış yerlerinde kurban kesimi yapılacağı gibi ayrıca Tavlusun, Yıldırım Beyazıt, Hisarcık, Esenyurt, Selçuklu, Osmanlı, Danişmentgazi, TOKİ 1. 5. ve 8. Etap Demokrasi Mahallesi, Altınoluk, Yeniköy, Hürriyet, Keykubat, Belsin, Anbar, Tınaztepe, Kıranardı, Ağırnas, İldem, Kaykop- Fatih, Mimsin ve Gökkent kapalı pazar yerinde kurbanlarını kesebilecekler. Belirlenen kesim yerleri dışında cadde, sokak ve park gibi kamu alanlarında kurbanlık hayvan kesimlerine izin verilmeyecek

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:00
MELİKGAZİ’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, satış yerlerine kontrollü giriş sağlanacağını, kesim yerlerinde ise randevu sisteminin uygulanacağını ifade ederek, “Satış yerlerinde alıcıların uzun süre kalmamasının sağlanması ve ateş ölçümü yapılması gibi tedbirlerin uygulanması konusunda azami hassasiyet gösteriyoruz. Kurban kesim yerlerinde bir arada bulunarak parçalama işlemi yapılmasına müsaade edilmeyecek. Sosyal mesafe kurallarına riayet edilecek ve en fazla üç kişinin 1,5 metre mesafe kuralına göre maske takarak kesim ve parçalama işlemi yapmasına müsaade edilecek. Uygun olmayan alanlarda kurban kesimi yapanlara Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince işlem yapılacaktır.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.