DOLAR 32,3781 -0.19%
EURO 34,7203 -0.08%
ALTIN 2.427,02-0,46
BITCOIN 2008914-2,93%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Melikgazi Belediyesi  yaz okulu kayıtları devam ediyor”

“Melikgazi Belediyesi yaz okulu kayıtları devam ediyor”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2019 yılı YAZ OKULLARININ sosyal ve spor tesislerinde, üç ana başlıkta eğitim, spor ve kültür olmak üzere 54 ayrı branşta gerçekleştirileceğini ve Yaz okullarına kayıtların devam etmekte olup, ilginin her sene olduğu gibi son derece yoğun olduğunu söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:39
“Melikgazi Belediyesi  yaz okulu kayıtları devam ediyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Okulu kayıtlarının devam ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 8-13 yaş grubu çocukların katılabileceği Yaz Okullarının sekiz ayrı bölgedeki Sosyal ve Spor tesislerinde gerçekleştirileceğini kaydetti.

         Çocukların yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerine ve eğlenirken öğrenmelerine imkân sağlamak amacıyla yaz okullarını düzenlediklerini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu“Çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onların iyi yetişmelerini sağlamak adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Okullar yaptırıyor, kurslar düzenliyor, okulların çevre düzenlenmesi yaparak, basketbol ve futbol sahaları yapıyoruz. Başarılı öğrencileri ödüllendiriyor, başarısız olanları başarılı olmaları yönünde teşvik ediyoruz. Yaz Okuluna kayıtlarımız devam ediyor. Çocuklarımızın ilgisi her sene olduğu gibi bu senede son derece yoğun olmaktadır ”dedi

   Çocukların kişisel gelişimini sağlayacak olan değerler eğitimi, liderlik eğitimi, kişisel gelişim, sosyal hayatta iletişim gibi özel derslerin yer aldığını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, seçmeli derslerde ise drama, satranç, el sanatları, tiyatro gibi yetenek derslerinin verileceğini sözlerine ekledi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.