DOLAR 32,4157 -0.26%
EURO 34,7987 -0.56%
ALTIN 2.446,620,44
BITCOIN 20886880,32%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Mehmet Ali Erbil’den Bir Kötü Haber Daha Geldi

Mehmet Ali Erbil’den Bir Kötü Haber Daha Geldi

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Mehmet Ali Erbil'den bir kötü haber daha geldi. Erbil dün akşam rahatsızlanarak yeniden hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:07
Mehmet Ali Erbil’den Bir Kötü Haber Daha Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu olan Mehmet Ali Erbil'den bir kötü haber daha geldi. Erbil dün akşam yeniden rahatsızlanarak ikinci kez hastaneye kaldırıldı.

MEHMET ALİ ERBİL'DEN KÖTÜ HABER

Geçtiğimiz günlerde yediği yiyecek yüzünden hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil taburcu olmuştu. TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım'ın özel haberine göre Mehmet Ali Erbil dün akşam bir kez daha rahatsızlandı. Erbil rahatsızlığından dolayı apar topar hastaneye kaldırıldı.

Söz konusu programda Mehmet Ali Erbil'in hastaneye kaldırıldığı son dakika gelişmesi olarak yayınlandı. Mehmet Ali Erbil'in dün gece iki beyin damarının birden tıkandığı bundan dolayı yakınlarının son anda Erbil'i hastaneye yetiştirdikleri belirtildi.

258 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALMIŞTI

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle 258 gün yoğun bakımda yatan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 1 hafta önce kalp spazmı geçirerek yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Erbil sonrasında taburcu olmuştu.

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.