DOLAR 32,3804 -0.18%
EURO 34,7746 0.07%
ALTIN 2.435,12-0,13
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“MEDENİYETLER ŞEHRİ ŞANLIURFA’YA HİZMET ETMEK ONURDUR”

“MEDENİYETLER ŞEHRİ ŞANLIURFA’YA HİZMET ETMEK ONURDUR”

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Zeynel Abidin Beyazgül, göreve başladığından beri örnek gösterilecek; güler yüz, tevazu ve gayretle çalışıyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:33
“MEDENİYETLER ŞEHRİ ŞANLIURFA’YA HİZMET ETMEK ONURDUR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralan Zeynel Abidin Beyazgül, yoğun bir tempo ile start verdiği çalışmaların yanı sıra bir yandan da halkı kucaklıyor. Şanlıurfa halkının kalbini fetheden Belediye Başkanı Beyazgül, “Bu kadim şehre hizmet etmek onurdur’’ dedi.

Nüans Medya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hoş sohbetin yaşandığı görüşmede, seçim sürecinden bahseden Başkan Beyazgül, yönetim sistemleriyle alakalı bilgiler verdi.

 “Bize Duyulan Güveni Boşa Çıkarmamak İçin Çalışacağız”

Tarih, medeniyet ve maneviyatın hayat bulduğu Şanlıurfa’ya ve halkına sevdalı Başkan Beyazgül, seçim süresince verdikleri sözleri yerine getireceklerini ve Şanlıurfa halkına layık olmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydetti.

Seçim sürecinde desteğini esirgemeyen kadim kentin şanlı evlatlarına minnet borcu olduğunu belirten Başkan Beyazgül “Onlara layık olmaya çalışacağız. Bizlere inanan, güvenen hemşerilerimizin güvenini ve inancını boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalışacağız. Seçim süresince ulaşamadığımız, elini sıkamadığımız gönlüne dokunamadığımız vatandaşlarımızın hepsine tek tek gideceğiz. Kazananın Şanlıurfa olduğunun bilincinde olup 2 milyon vatandaşımızı kucaklayıp hep birlikte daha modern ve daha yaşanılabilir bir Şanlıurfa için kolları sıvayacağız” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere destek olan partililere ve Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum. Bize duyulan güvene layık olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız.” dedi.

 “Hizmetlerimizin Temelinde “Vatandaş Memnuniyeti” Esası Var”

Vatandaş odaklı bir belediyecilik anlayışı benimsediklerini ifade eden Başkan Beyazgül, günü kurtarmaya yönelik geçici hizmetler yerine, gelecek odaklı projeleri hayata geçirmeyi ilke edindiklerini kaydetti.

Diyaloğa açık ve vizyonel bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Başkan Beyazgül, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin kentin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.”

Şanlıurfa’nın geleceğine yön verecek yatırımlar gerçekleştireceklerini dile getiren Başkan Beyazgül,  “Şanlıurfa’nın yaşam standartlarının üst seviyede olduğu bir cazibe merkezi haline getirmek için kollarımızı sıvadık, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. İhtiyaçlara, beklentilere ve yeni trendlere en uygun şekilde yaşam biçimini yeni projelerimizle bir araya getirmek için çalışacağız. Şanlıurfa için bütün detaylar düşünüldü.”dedi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.