DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048194-2,43%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kozan Belediyesi’nden Çanaklı Mahallesi’nde Park Yenileme Çalışması

Kozan Belediyesi, Çanaklı Mahallesi Kurultay Sokak üzerinde TOKİ Konutları yanında bulunan parkı genişleterek yenileme çalışması başlattı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın geçtiğimiz yıl TOKİ ziyaretinde vatandaşların TOKİ girişinde atıl durumda bulunan parkta yenileme ve genişletme yapılması talepleri üzerine Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan yenileme çalışmasında sona gelindi.

Çocuk parkını yenileyerek, mahalle sakinleri ve çocukların hizmetine sunacaklarını kaydeden Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapımı ve ihtiyaç duyulan parklarda ise sil baştan yenileme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlardan yararlanabilmesi için çalışıyoruz” dedi.

Merkez ve Kırsal mahallelere daha iyi hizmet edebilmek için imkanları zorlayarak çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Özgan, “Vatandaşlarımıza hizmetin en güzelini sunma gayretlerimiz aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

Çanaklı Mahalle Muhtarı Cengiz Ayhan ve mahalle sakinleri ise yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.