DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.437,190,06
BITCOIN 2074148-1,53%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KÖYDE DOMUZ SALDIRDI

KAYSERİ, (BGC – ÖZEL HABER) – Kayseri’de dağda gördüğü yaralı domuzun fotoğrafını çekmeye çalışan Efendi Satılmış, domuz saldırısına uğradı. Satılmış, domuz saldırısına karşı vatandaşları uyararak saldırı anını anlattı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Domuzu telefonuyla çekerken saldırıya uğradı

Olay, Özvatan İlçesine bağlı Kermelik Köyünde meydana geldi. Dağda görülen yaralı domuzu uzaklaştırmak isteyen Efendi Satılmış yaralı domuzu telefonuyla çekmeye çalışırken saldırıya uğradı. Satılmış saldırı anını AJANS BGC’ye anlattı.

“TELEFONLA ÇEKERKEN BANA SALDIRDI”

Özvatan Kermelik Köyünde yaşayan Efendi Satılmış domuz saldırısı anını anlattı. Saldıya uğrayan Satılmış,” Ben yeğenlerimle dağdayken bana, ‘domuz geliyor’ dediler. Bende, ‘domuzu tutayım, köpeklerle uzaklaştırayım’ dedim. Hayvanın yanına gittiğimizde yaralanmış yere düşüp kalkıyordu. Telefonla hayvanı çekmeye çalışırken bir anda bana saldırdı. Saldırıda bacağımı dişledi, o esnada bende kayaya yüzümü çarptım. Domuz daha sonra kaçtı gitti. Domuz iri olduğundan dolayı köpeklerde tutamadı. Olayda yanımda yeğenlerim vardı. Saldırıdan sonra yeğenlerim bana yardım edip hastaneye götürdüler. Doktorlar bana kuduz aşısı yaptı. 8 günde bir kuduz aşısı vurulacakmışım. Dikkat edin diyorum domuzun önüne çıkmayın. Domuzdan kaçamazsınız kendine dikkat edin. O uzaktan gitsin siz sadece seyredin” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.