DOLAR 32,6053 0.16%
EURO 34,9592 -0.19%
ALTIN 2.435,26-0,03
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KOCASİNAN’NIN GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJESİ

KOCASİNAN’NIN GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJESİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni sezonun yeni ürünleri raflarda yerini alması için hazırlıkların devam ettiği sosyal Market’i gezdi. Ramazan ayı öncesi yardım hareketliliğini en üst seviyeye çıkardıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, çocukların yüzlerini gülümsetmek için sosyal Market’in raflarını bayramlık kıyafetlerle donattıklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:41
KOCASİNAN’NIN GÖNÜLLERE DOKUNAN PROJESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Gönüllüsü Projesi çerçevesinde hizmete sunulan Zümrüt Mahallesi’ndeki Sosyal Market’i ziyaret edip, yeni gelen ilkbahar ve yaz sezonu ürünlerini inceledi. Mağazadan bedenlere göre ayrılan kıyafetleri reyonlardan seçerek, alışveriş keyfi yaşayan çocuklarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, onlarla yakından ilgilendi. Gelenekselleşen Ramazan ayı yardımlarını her zamanından daha fazla sosyal yardımlarla destek olacağını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Geçenlerde ilkbahar ve yaz sezonu için yeni gelen ürünleri duyurmuştuk. Ürünler gelmeye devam ediyor. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı öncesi çocuklarımızın bayramlıklarını tedarik etme noktasında hazırlık yapıyoruz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.