Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Uğurevler Mahallesi’nde 1 blok 44 daire 3 dükkan ile 1 blok 44 daire 4 dükkanın kat karşılığı ihalelerinin 8 Ocak 2019 Salı günü gerçekleştirileceğini söyledi.Kentsel dönüşümle Kocasinan’ın daha çok değerlendiğini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, yapılan dönüşümle Kocasinan’ın çehresinin değiştiğini belirterek, “Hedeflerimiz doğrultusunda adım adım Kocasinan’ı geleceğe hazırlıyoruz. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında bir yandan hak sahiplerine huzurlu yuvalarını teslim ederken, bir yandan da yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Tüm gayretimiz, Kocasinan'ı daha da güzelleştirerek, değerine değer katmaktır. İhtiyaç olan mahallelerde başlatmış olduğumuz kentsel dönüşümle Kocasinan’ımız, çağdaş ve modern bir görünüme kavuşuyor.” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerimizin her birini Yeni Kocasinan’a hazırlamak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Uğurevler Mahallesi’nde 1 blok 44 daire 3 dükkan ile 1 blok 44 daire 4 dükkanın kat karşılığı ihalelerinin 8 Ocak Salı günü saat 14.00'de Meclis Salonu'nda başlayacağı hatırlatılan açıklamada; ihale şartname ve eklerinin Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nden temin edinilebileceği Ayrıca 0352 222 70 00 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabileceği kaydedildi.
GÜNDEM
14 saat önceGÜNDEM
7 gün önceGÜNDEM
10 gün önceGÜNDEM
12 gün önceGÜNDEM
13 gün önceGÜNDEM
14 gün önceUNCATEGORİZED
14 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.