DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051346-2,14%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırı İçin Jet Hızıyla Soruşturma Başlatıldı

Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırı İçin Jet Hızıyla Soruşturma Başlatıldı

Ankara Valiliği tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı hakkında bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlandığı ifade edildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:22
Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırı İçin Jet Hızıyla Soruşturma Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Valiliğinden, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanıldığı bildirildi.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanılmıştır.” ifadesine yer verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çubuk ilçesinde şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı'nın cenaze namazının ardından bir grup tarafından protesto edilerek yumruklu saldırıya uğradı

– Yakın korumalarının ve çevredeki güvenlik güçlerinin müdahalesiyle çevredeki bir eve götürülen Kılıçdaroğlu'nun aracına da taşlı saldırıda bulunuldu

– Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve köyün ileri gelenleri, gruptakileri sakinleştirmeye çalıştı.

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.