DOLAR 32,5489 0.11%
EURO 34,9670 -0.16%
ALTIN 2.431,46-0,18
BITCOIN 2082032-0,79%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayserispor ligden düştü

Kayserispor ligden düştü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, klas hakemlerin bu tarz hatalar yapmaması gerektiğini belirterek, Kayserispor’a ilişkin, “Yiğit düştüğü yerden kalkar” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:01
Kayserispor ligden düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Başkan Büyükkılıç, Kadir Has Stadyumunda takip ettiği Kayserispor- Trabzonspor maçının ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Başka Büyükkılıç, pandemi sürecinde büyük bir çıkış yakalayarak önemli galibiyetler alan fakat son hafta Trabzonspor’a mağlup olarak Süper Lig’e veda eden Kayserispor’a desteklerini yineledi. Başkan Büyükkılıç,  “Fazla söz söylenecek bir durum yok yani maalesef. Sözün bittiği yer. Düştük. Hayırlısı olsun. Bu noktaya gelmemeliydik. İkincisi şansımız aslında yaver gitti. Trabzon tabi üzerine düşeni yaptı,  kendine göre görevini yaptı, buna diyecek bir sözümüz yok. Yalnız klas bir hakemin daha dikkatli yönetmesi gerekiyor gibi geliyor bize. Biz bilmiyoruz. Dışardan baktığımızda böyle düşünüyoruz. Daha dikkatli daha kritik bir maç. Son anlarda da Ankaragücü’nün gol atması bizi ümitlendirdi ama biz üzerimize düşeni yapmalıydık. Başkasının eksiği başkasının yaptığı değil de. Ceza sahasının içinde vuruyor havaya. Onu bile kaçırdık. Demek ki nasip değilmiş arkadaşlar” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.