DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047907-1,34%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: “Kayserispor iyi yolda”

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: “Kayserispor iyi yolda”

ABONE OL
Mart 11, 2024 17:03
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: “Kayserispor iyi yolda”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, “Kayserispor iyi yolda. İnşallah daha iyisi olacak. Şehir kenetlenmeye, takımına sahip çıkmaya devam etsin” dedi.

Süper Lig’in 13’üncü haftasında Kayserispor, sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Başkan Ali Çamlı açıklamalarda bulundu.
limitsizbet giriş
Sarı-kırmızılı ekibin sahaya koyduğu futbolun kimlik kazandığını söyleyen Çamlı, ” Teknik heyet tüm sporcuları yürekten tebrik ediyorum. Lig zor bir maraton. Alınan her puan kıymetli. Berabere kaldık diye bir burukluk oluyor ama olsun sahanızda yenilmemek de güzel. Dinamobet Kıyasıya yarıştığınız takımla maç yapıyorsunuz. Benim sevindiğim durum, herhangi bir nahoş olay olmadan misafir ettiğimiz kardeş şehrimizin takımını ev sahipliğine yakışır bir duruşla buradan uğurlamak en çok istediğim şeydi. Allaha şükür bir sıkıntı olmadan maç bitti, berabere, kardeş kardeşe. Her iki takımda futbolcu çirkinleştirmeden seyirciye güzel futbol seyrettirmeye gayret gösterdiler. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarında hem Adana Demirspor’a hem Kayserispor’a yürekten başarılar diliyorum. Kayserispor iyi yolda. İnşallah daha iyisi olacak. Şehir kenetlenmeye, takımına sahip çıkmaya devam etsin. Seyirci gelmeye devam etsin. Bu takım güzel şeyler başaracak” dedi. limitsizbet

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.