DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049607-1,30%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayseri’den Şampiyonlar Yetişecek

KAYSERİ, (BGC – ÖZEL HABER) – Kayseri’deki spor okulları hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, elde edilen başarılarla, Türkiye şampiyonları çıkaracaklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, öğrencilerin spor müsabakalarına eğilim göstermesi ve spor branşlarında eğitilmesi adına düzenlenen spor okulları hakkında bilgi verdi.

Pandemi sonrası başta okul sporları olmak üzere birçok faaliyet gerçekleştirildiğini söyleyen Kabakcı, “Sezonumuz okulların açılmasıyla birlikte, tüm branşlarda okullar arası müsabakalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Spor okulları, çocuklarımızı performansa dayalı sporcu olma yolunda önemli temel bir alt yapıdır. Hiçbir branş ayrımı yapmadan her türlü çalışmayı, organizasyonu okullar arası spor müsabakalarıyla yapıyoruz. İnşallah birçok alanda branşlarımızı da arttırarak devam edeceğiz. Her gün farklı bir branşın finalini gerçekleştiriyoruz. Burada elde edilen başarılarla, Türkiye şampiyonluğuna kadar gidilecek. Öğrenciye her türlü desteği veriyoruz. Beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.