DOLAR 32,3790 0.18%
EURO 35,0457 -0.16%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN %
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kayseri 2019 Ramazan iftar saati saat kaçta?

Kayseri 2019 Ramazan iftar saati saat kaçta?

6 Mayıs günü başlayacak Ramazan ayında Kayseri iftar vakti saat kaçta? Kayseri iftar ve sahur saati Kayseri Ramazan imsakiyesi içerisinde bulunuyor. 2019 Kayseri iftar ve sahur saatleri ilde yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İbadetlerle dolu geçecek Ramazan ayında Kayseri iftar saatleri, Kayseri sahur imsak saatleri gibi konularda sorgulama yapıyor. Kayseri iftar ve sahur saatlerine ilişkin bilgilere Ramazan imsakiyesi sayfamızdan ulaşabilir ve iftar ile sahur hakkında en doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. İnsanlar öncelikle Allah’ın rızasını kazanmak adıyla oruç tutarlar. Oruç tutarak insanların nefisleri terbiye edilmektedir. Ayrıca kurulan iftar sofraları ile de birçok yoksul insanın karnının doyurulması sağlanır. Oruç insanlar arasındaki ilişkiyi de güçlendirerek bir arada ibadet etme imkanı sunar.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:30
Kayseri 2019 Ramazan iftar saati saat kaçta?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri iftar ve sahur saati Ramazan ayının gelmesiyle birlikte araştırılmaya başlandı. 2019 Kayseri Ramazan imsakiyesi ilde yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Oruçların tutulacağı ve iftar sofralarının kurulacağı mübarek Ramazan ayında Diyanet tarafından açıklanan imsakiye saatleri il il merak ediliyor. Kayseri’de yaşayan kişiler de Kayseri iftar vakti saat kaçta sorusuna yanıt arıyor. Mübarek Ramazan ayında 2019 Kayseri imsakiyesine sayfamızdan ulaşabilir ve Diyanet tarafından açıklanan il il iftar sahur saatleri bilgisini öğrenebilirsiniz. Ramazan ayı on bir ayın sultanı olarak kabul edilir. Bu ayda insanlar birbirlerine daha hoşgörülü yaklaşarak, yardımsever tavırlar sergilerler. Ayrıca Ramazan ayının en belirgin özelliği de misafirperverlik kavramının kendisinden çok söz ettirmesi olmaktadır.

KAYSERİ’DE İLK SAHUR SAATİ KAÇTA?

5 Mayıs Pazar gecesini 6 Mayıs Pazartesi günün bağlayan gece gerçekleşecek ilk sahur saati Kayseri’de 03:53’e kadar gerçekleşecek

KAYSERİ’DE İLK İFTAR SAAT KAÇTA?

Kayseri’de ilk iftar 19:41’de gerçekleşecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.