DOLAR 32,5175 0.07%
EURO 34,9605 -0.14%
ALTIN 2.436,680,04
BITCOIN 20990330,28%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kadıköy’de vahşet! Amcasını öldürüp cesedini parçalayarak çöp konteynerlerine attı

Kadıköy’de vahşet! Amcasını öldürüp cesedini parçalayarak çöp konteynerlerine attı

İstanbul Kadıköy'de büyük vahşet! Amcasını öldüren cani, cesedi parçalayarak İstanbul'un bir kaç bölgesinde bulunan çöp konteynerlerine attı. Vücut parçalarını inceleyen polisler, detaylı bir inceleme yaparak, katil zanlısına ulaştı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:39
Kadıköy’de vahşet! Amcasını öldürüp cesedini parçalayarak çöp konteynerlerine attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadıköy Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak'ta vahşet! Amcasını öldüren gencin, cesedi parçalayarak farklı çöp konteynerlerine attığı belirlendi.

Kadıköy Acıbadem Mahallesi Zeamet Sokak'ta bulunan bir çöp konteynerinde sabahsaatlerinde kağıt toplayıcıları, çuval içindeki kesik bacağı fark etti. Durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis, çöp konteyneri ve çevrede inceleme yaptı. Yapılan inceleme sırasında bir bacak daha bulundu. İlk bilgiler, bacakların bir kadına ait olduğu yönündeydi. Olay yerindeki incelemenin ardından bacaklar, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.  Ancak yapılan incelemede bacakların bir erkeğe ait olduğu tespit edildi.

AMCASINI ÖLDÜRMÜŞ

Polis, bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde telefon numarası yazan bir kargo şirketini ulaştı. Kargo şirketi çuvalla kargonun gönderildiği kişinin adını polise verdi. Polisin gözaltına aldığı kişi, çuvalı arkadaşı F.Ö.'ye verdiğini söyledi. Bunun üzerine İkitelli'de yakalanan F.Ö., amcası Rıfat Rıza Öztürk (55) 'ü öldürdüğünü itiraf etti. Amcasını tartışma sonrası öldürdüğü öğrenilen F.Ö.'nün daha sonra cesedi parçalara ayırdığı tespit edildi. Polis, cesedin diğer parçalarına ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gözaltına alınan iki kişi, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

 

 

KamuPersoneli.net

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.