DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041851-2,12%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Kacır,Kayseri Gençlik Buluşması’nda

Kacır,Kayseri Gençlik Buluşması’nda

ABONE OL
Mart 22, 2024 17:37
Kacır,Kayseri Gençlik Buluşması’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve uzaya çıkan Türkiye’nin ilk Milli Astronotu Alper Gezeravcı’nın katılımlarıyla “” programına katıldı. Bakan Kacır, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ederek, “Gezeravcı döndüğü günden bu ana zannediyorum Memduh başkan bizi 41 kere aramıştır. İlla bir an evvel Kayseri’ye geleceksiniz diye. Huzurlarınızda bizi sizle buluşturduğu için teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, Erciyes Kültür Merkezi’nde Kayseri Gençlik Buluşması’na katılarak, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaşadığı deneyimlerini paylaşıp, Kayserili gençlere ilham kaynağı oldu.

Buluşmaya Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, ilçe belediye başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Erciyes Kültür Merkezi önünde gençlerin sevgi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükkılıç, gençlere 10 GB internet kartı hediye etti.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç, Bakan Kacır ile birlikte öğrencilerin kurduğu stantları da ziyaret ederek, Teknofest gençliğinin ürettiği eserleri ilgiyle inceledi.

Kayseri Gençlik Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Sayın Bakanım ve Alper Gezeravcı bey bizlere heyecan kattınız, iyi ki varsınız, sizleri çok seviyoruz. Bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiniz. Değerli valimize ve rektörümüze de teşekkür ediyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.