DOLAR 32,1498 0.04%
EURO 35,0848 0.19%
ALTIN 2.432,940,16
BITCOIN 2189154-1,28%
Kayseri
17°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Jack Dorsey Açıkladı! Tweet Paylaşımlarında Yeni Özellik

Jack Dorsey Açıkladı! Tweet Paylaşımlarında Yeni Özellik

Twitter'ın kurucusu ve CEO'su Jack Dorsey flaş bir açıklamada bulundu. Dorsey açıklamasında ise 'tweet düzenleme' özelliğiyle ilgili, olarak kullandığı ifadelerinde yeni özelliğin detaylarını sıraladı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:20
Jack Dorsey Açıkladı! Tweet Paylaşımlarında Yeni Özellik
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, komedyen Joe Rogan ile yaptığı bir röportajda Twitter'ın geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dorsey, bir süredir gündemde olan ve hayata geçip geçmeyeceği merak edilen 'tweet düzenleme' özelliğiyle ilgili açıklamada bulundu. 

Dorsey, “Paylaşım yapıldıktan sonra değişiklik yapmak için 5 saniye ile 30 saniye arasında bir süre tanımayı planlıyoruz' ifadelerini kullandı. 

“Tweet düzenleme” özelliğinin daha uzun süreli olmasını düşünmediklerini, çünkü bunun Twitter'ın “gerçek zamanlı doğasına” aykırı olduğunu belirten Dorsey, editlenmeden önceki orijinal tweet'e bakma özelliğinin de getirileceğini açıkladı. 

Atılan bir tweet’i tamamen değiştirme ihtimaline karşı sınırsız bir düzenleme istemeyen Dorsey, “Çünkü çoğu kişi tartışmalı ifadelerini daha sonra değiştirerek bu özelliği kötüye kullanabilir” dedi.

KamuPersoneli.net

 

 

 

 

 

    En az 10 karakter gerekli