DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22396551,01%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İstanbul seçimlerinin iptaline karar verildi!

İstanbul seçimlerinin iptaline karar verildi!

Yaklaşık 37 günlük bekleyişin ardından Yüksek Seçim Kurulu (YSK) İstanbul hakkında kararını verdi. 31 Mart seçimlerinin iptaline ve yenilenmesine hükmeden YSK, bu kararı 4 ret oyuna karşılık 7 oyla aldı. Seçimlerin 23 Haziran'da yenilenmesi bekleniyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:32
İstanbul seçimlerinin iptaline karar verildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, Twitter hesabından, “İstanbul seçimleri yenileniyor, hayırlı olsun” açıklamasını yaptı. Recep Özel, Twitter hesabından yaptığı yeni açıklamada İstanbul seçimlerinin 23 Haziran Pazar günü yapılacağını duyurdu.

İşte o açıklama:

İstanbul seçimleri yenileniyor. Hayırlı olsun….

Ayrıca MHP'nin YSK Temsilcisi Kürşat Türker Ercan'ın yaptığı açıklamada ise “Yüksek Seçim Kurulu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimleri için Akparti'nin yapmış olduğu olağanüstü itirazı oy çokluğu ile kabul etti. İstanbulda seçimler yenileniyor. Mhp Maltepe itirazları ile Büyükçekmece itirazlarının görüşülmesine devam edilecek” cümlelerine yer verdi.

 Yüksek Seçim Kurulu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimleri için Akparti'nin yapmış olduğu olağanüstü itirazı oy çokluğu ile kabul etti. İstanbulda seçimler yenileniyor.


Mhp Maltepe itirazları ile Büyükçekmece itirazlarının görüşülmesine devam edilecek.

 

CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

YSK kararının ardından CHP MYK olağanüstü toplantı kararı aldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti merkezinde hukukçu kurmaylarıyla toplandığı öğrenildi.

Ekrem İmamoğlu açıklama yapacak

İmamoğlu'nun basın ofisinden yapılan açıklamada ise ilerleyen dakikalarda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK kararı ile ilgili bir açıklama yapacağı bildirildi.

Edinilen ilk kaynaklara göre İmamoğlu'nun henüz bir konuşma yapmak için çok erken olduğunu söylediği bildirildi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.