DOLAR 32,5627 0.24%
EURO 34,7367 -0.12%
ALTIN 2.501,050,68
BITCOIN 20275871,48%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İstanbul’da Metrobüste Akıl Almaz Taciz Olayı! Sapık Gözaltına Alındı…

İstanbul’da Metrobüste Akıl Almaz Taciz Olayı! Sapık Gözaltına Alındı…

İstanbul'da dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda metrobüste tacize uğrayan kadın tacizcisini ifşa etti. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki topladı ve polis sapığı gözaltına aldı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:25
İstanbul’da Metrobüste Akıl Almaz Taciz Olayı! Sapık Gözaltına Alındı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgilere göre olay dün 17.00 sıralarında Avcılar'a giden metrobüste yaşandı. Metrobüste bir şahsın cinsel tacizine uğrayan kadın, çılgına döndü. Sapığa tepki gösteren ve otobüstekilerin yardımı ile aşağı indiren kadın, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Cinsel tacize maruz kalan kadının çektiği videoda tacizcisine “Biz değil, siz utanacaksınız” dediği görüldü.

Dün akşam sıralarında metrobüsle Avcılar yönüne giden bir kadın tacize uğradı. Tacize uğrayan kadın, oturduğu koltuğun yanında ayakta duran adamdan rahatsız oldu ve çantasını araya koydu. Temasın bilinçli olduğunu fark edince aradan çantasını kaldıran kadın, F.Ö.'nün fermuarının açık, cinsel organın dışarıda olduğunu gördü. Pantolonundaki ıslaklıkla beraber sapığın boşaldığını fark eden kadın, sapığı ifşa edip metrobüsten indirtti.

Sosyal medyada büyük tepki toplayan görüntüler üzerine harekete geçen polis, Fatih Özdemir isimli şahsı gözaltına aldı. Sosyal medyada CHP paylaşımları ile dikkat çeken zanlı, adliyeye sevk edildi.

“Görgü Tanığı Doğruladı”

Tacize uğrayan kadın, metrobüsün dışında olayı videoya çekti. Metrobüste kadının karşısında oturan bir görgü tanığı ise, “Ben görmüştüm bu adamın ne yaptığını” diye konuştu.

Sapığın Pantalonundan Örnek Alındı

Olay yerinden kaçmaya çalışan tacizci engellenip gözaltına alındı. Polisler, sapığın pantolonundan örnek aldı. Gözaltına alınan sapık, bugün mahkemeye çıkarılacak.

Sosyal Medyada Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü

Taciz sonrası sosyal medyada “#MetrobüsteTacizVar” etiketi Trend Topic (TT) olurken, Ekşi Sözlük'te de “23 nisan 2019 metrobüste yaşanan taciz” konusu gündem oldu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.