DOLAR 32,4672 -0.07%
EURO 34,7143 -0.75%
ALTIN 2.435,880,00
BITCOIN 2065642-0,09%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İngilizler Duyurdu! Arsenal’den Flaş Mesut Özil Kararı

İngilizler Duyurdu! Arsenal’den Flaş Mesut Özil Kararı

2013- 2014 transfer sezonunun son gününde sürpriz bir şekilde Real Madrid'den ayrılan yıldız oyuncunun takas yapılarak Real Madrid'e geri döneceği iddia ediliyor. Peki Mesut Özil bu karara ne diyecek?Mesut Özil Real Madrid'e geri dönecek mi? İşte Mesut Özil ile alakalı olarak son dakika açıklamaları...

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:42
İngilizler Duyurdu! Arsenal’den Flaş Mesut Özil Kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Santiago Solari'nin takımın başına gelmesiyle gözden düşen İspanyol Isco ve Unai Emery ile yıldızı barışmayan Türk asıllı Alman Mesut Özil, çok konuşulacak bir takasa imza atabilir…

 The Independent kaynakları geçtiğimiz günlerde Arsenal'in Mesut Özil için teklifleri dinlemeye hazır olduğunu yazmış ve en ciddi aday olarak da Inter'i göstermişti.

Sakatlıklar, hastalıklar derken Unai Emery ile bir türlü aradığı uyumu yakalayamayan Mesut için şimdi de “Real Madrid'e dönüyor” haberi yapan İngiliz medyası, bu transferin gerçekleşmesi için de “Isco ile takas” formülünü ortaya attı.

Maurizio Sarri'nin Chelsea'ye almayı çok istediği Isco için Mesut Özil ismi devreye sokulacak ve Real Madrid cephesi ikna edilmeye çalışılacak.

Hem cepten bonservis parası çıkmamış olacak, hem de Isco'nun haftalık maaşı Mesut Özil'in gidişiyle rahatlıkla karşılanmış olacak.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.