DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İmamoğlu Kazandı! İşte İlk Açıklama

İmamoğlu Kazandı! İşte İlk Açıklama

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçlarına ilişkin,"Bu bir zafer değil, yeni bir başlangıçtır" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 00:30
İmamoğlu Kazandı! İşte İlk Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“BU BİR ZAFER DEĞİL, YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

Konuşmasında, “millet adına yapılacak hizmetlerin parti farklılığı gerekçesiyle engellenmek istenmesi gibi bir durumla karşılaşılırsa, engelleme ile ilgili bir takım siyasi çalışmalar yapıldığını görürsek her şeyi şeffaf bir şekilde vatandaşla paylaşacağız.” diyen İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin her kurumunun değerli olduğunu belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de Türkiye'nin en değerli kurumlarından biri olduğunu aktaran İmamoğlu, “İstanbul Büyükşehir Belediyesine bu önemi ve gücüyle yaklaşılmasının öneminin altını özellikle çiziyorum. Bir kez daha vaat ediyorum ki her ne yapıyorsak ve her ne yapılıyorsa olduğu gibi milletin takdirine sunulacaktır. Hiçbir aşaması gizli olmayacaktır.” dedi. 
Artık gece gündüz demeden, çok yoğun tempolu bir çalışmaya başlamak için sabırsızlandığını vurgulayan İmamoğlu, bu tempo içinde gücünü, enerjisini her zaman olduğu gibi vatandaşın samimi duygularından, sevgisinden ve güveninden alacağını bildirdi. 

Geçen aralık ayında aday olarak ilk ortaya çıktığında “Tanıdıkça beni sevecekseniz” dediğini anımsatan İmamoğlu, “Çok şükür dediğim gibi de olmuştur. 31 Mart'tan sonra da 'Her şey çok güzel olacak' demiştim. Görecekseniz o da olacak. Her şey bu güzel İstanbul'da çok güzel olacak.” diye konuştu.

Bu akşam sevineceklerini, mutlu olacaklarını belirten İmamoğlu, “Sevinmek bir başka kimsenin kalbini kırmak anlamına asla gelmez. Bu konuda bütün vatandaşlarımızı en hassas bir şekilde davranmaya davet ediyorum. Bu bir zafer değildir, yeni bir başlangıçtır. Yarın birbirimizin yüzüne bakacağımızı ve yarından itibaren bir belediye başkanı olarak 16 milyon insana eşit davranacağımızı buradan duyurmak istiyorum.” dedi.

Konuşmasını tamamlayan Ekrem İmamoğlu, SKM'den Beylikdüzü'ndeki evine gideceğini ve orada da vatandaşlarla bulaşacağını ifade etti.

Öte yandan, SKM binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş, İmamoğlu'nun konuşması öncesinde tezahüratta bulundu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.