DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22367111,04%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İçişleri Bakanı Soylu’dan Yeni Polis Alımı Açıklaması Geldi

İçişleri Bakanı Soylu’dan Yeni Polis Alımı Açıklaması Geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Nisan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görevi başındaki polislere de sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:04
İçişleri Bakanı Soylu’dan Yeni Polis Alımı Açıklaması Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 10 Nisan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek görevi başındaki polislere sabaha karşı sürpriz bir ziyarette bulundu.

İçişleri Bakanı süleyman Soylu, Çankaya'ya bağlı Balgat semtinde yapımı ve inşaatı devam eden 10 Nisan Polis Merkezi Amirliğine sürpriz ziyarette bulundu.Görevi başındaki polislerle bir araya gelen Bakan Soylu, büyük bölümü tamamlanan polis merkezi amirliği hakkında malumat aldı.

Binada incelemelerde de bulunan Süleyman Soylu, polislerle de sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Polislerle yaptığı sohbette ne kadar süredir görevde olduklarını sordu. Daha sonra ” bu yıl içerisinde yeni polis alımları yapacağız. Zaten yeni mezunlarımızı görev yerlerine gönderdik. Göndermeye dvam ediyoruz. Yeni alınacak, göreve başlayacak polislerin sizin gibi sabahın erken saatlerinde, günün her anında görev başında olan tecrübeli polis ağabeylerinden öğrenecekleri kazanımları olacak” ifadelerini kullandı.

Polis alımları ile ilgili Süleyman Soylu ve Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak 2019 yılında polis alımları devam edecek açıklamalarında bulunmuştu.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.