DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22357770,67%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İçişleri Bakanı Soylu’dan Terör Örgütü PKK Açıklaması

İçişleri Bakanı Soylu’dan Terör Örgütü PKK Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu terör örgütü PKK hakkında açıklama yaptı. Bakan Soylu yaptığı açıklamalarında Karadeniz evladının PKK'ya uşak olmayacağını ifade etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:54
İçişleri Bakanı Soylu’dan Terör Örgütü PKK Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul programına Harem'den başlayan İçişleri Bakanı Soylu, Üsküdar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile beraber otobüsle Mimar Sinan, Ünalan, Cumhuriyet ve Bulgurlu mahallerinde halkı selamlayıp bez çanta ve oyuncak dağıttı. Daha sonra Ümraniye'de düzenlenen mitingde de konuşma yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu burada yaptığı açıklamalarında yerel seçimlerden sonra 4,5 yıl seçim olmayacağını, vatandaşların Türkiye'nin yarınlarını ve istikrarını düşünerek oy vermelerini istedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında PKK hakkında açıklamalarda bulundu ve Karadeniz evladının PKK'ya uşak olmayacağını belirtti.

Bakan Soylu bu konu hakkındaki açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Adam (Sezai Temelli) çıktı dedi ki 'İstanbul'da İmamoğlu'na, Ankara'da Mansur Yavaş'a destek vereceğiz. Alacağımızı da seçimden sonra alacağız.' Bir sözleşme yapmışlar. Bu sözleşmenin altında kimin imzası var? Gazilerimizin, şehitlerimizin imzası var mı? Bu milletin imzası var mı? Kimin imzası var, size söyleyeyim. Saadet Partisi'nden Temel Karamollaoğlu'nun imzası var, İYİ Parti'den Meral Akşener'in var, FETÖ'nün, o şarlatanın, PKK'nın imzası var. Türkiye'nin yarınlara güçlü gitmesini istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzası var. Ne olursunuz bunlara güç vermeyin. İmamoğlu çıkmış diyor ki 'Ben şuyum, ben buyum.' Ben de bir Karadeniz evladıyım. Karadeniz evladı PKK'ya uşak olmaz. Yazıklar olsun. Hadi kalkıp 'PKK'dan oy bekleyenin Allah cezasını versin.' desinler.”

Kamu Personeli

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.