DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HÜRJET KAYSERİ’DE ÜRETİLECEK

HÜRJET KAYSERİ’DE ÜRETİLECEK

ABONE OL
Mart 23, 2024 13:35
HÜRJET KAYSERİ’DE ÜRETİLECEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na katıldı.

Kayseri‘de konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yüzyıllık aradan sonra yeniden TOMTAŞ’ın Kayseri’de vücut bulduğunun altını çizerek, jet eğitimi ve yakın hava desteği uçağı Hürjet’in Kayseri’de üretileceği müjdesini verdi.

Sanayi ve ticaret şehri Kayseri’de iş insanları ile buluşmaya, ortak akıl ile istişarelerine devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na katıldı.

Sanayicilerle İstişare Toplantısı’na Başkan Büyükkılıç, yerli ve milli otomobil TOGG’da sürücü koltuğuna oturarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte geldi.

Toplantıya ayrıca, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Teşvik ve Sermaye Genel Müdürü Hüseyin Cahit Büyükbaş, Sanayi Genel Müdürü Prof. Dr. İlker Murat Ar, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü HÜRJET KAYSERİ’DE ÜRETİLECEK Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve çok sayıda sanayici ile iş insanları yer aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin en güzel şehirlerinden, en modern, en gelişmiş, en üretken şehirlerinden biri olan Kayseri’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu astronot Alper Gezeravcı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın daveti ile Kayseri’ye geldiğini belirten Bakan Kacır, gençlerin ne kadar heyecanlı ve coşkulu olduğunu, en büyük güçlerinin Teknofest kuşağı gençlerin olduğunu söyledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.