DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075299-1,89%
Kayseri
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
“Hep Beraber, El Ele Vererek Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna Ulaştıracağız”

“Hep Beraber, El Ele Vererek Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna Ulaştıracağız”

İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra yeni görevine başlamak üzere geldiği Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası önünde büyük bir coşkuyla karşılanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, okunan duaların okunması ve kurban kesiminden sonra makama geçerek yeni dönemini başlattı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:09
“Hep Beraber, El Ele Vererek Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna Ulaştıracağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen karşılama törenine; AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun ilgi altında gerçekleşen karşılama töreninde kurban kesiminden sonra dualar edildi.

 “HEMŞERİLERİMİZE HİZMET ETMENİN ONURUNU VE ŞEREFİNİ YAŞIYORUZ”

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaptığı konuşmada “ Öncelikle 2014 yılında Yeşilyurt’ta birlikte görev yapmaya başladığımız daha sonra Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve bugün görevi Selahattin Gürkan Başkanımıza devr eden Hacı Uğur Polat Başkanımıza teşekkür ediyorum. Geride kalan beş yıllık dönemde hayata geçirdiğimiz insan odaklı yatırımlar ve sosyal sorumluluk projelerimizle Yeşilyurt’u bugün itibariyle çok güzel bir noktaya taşıdık. Yeşilyurt’umuz bu yatırımlar neticesinde ülke çapında marka şehirler statüsüne girecek seviyeye ulaşmıştır. 31 Mart seçimlerinde oyunu en fazla artıran bir ilçe olmamızın da haklı gururunu yaşamaktayız. Göreve geldiğimiz günden beri hiç durmadan çalıştık, koşturduk ve mücadele ettik, hiçbir zaman durmadan, dinlenmeden kentimizi ve ilçemiz geliştirmek adına çaba ve emek sarf ettik. Hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu ve şerefini yaşadık. Mesai arkadaşlarımızla birlikte sergilediğimiz mücadelemizin karşılığını aldık. Bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerimizi aksatmadan sürdürürken diğer taraftan kapısını çalmadığımız, elini sıkmadığımız tek bir hemşerimiz kalmadı, herkesin gönüllerine dokunan hizmetlere ayrıcalık tanıdık. Vatandaşlarımızın duasını ve desteğini alarak bugünlere geldik.Yaptığımız hizmetler geleceğin bir yansıması ve göstergesi olacaktır.İnşallah yeni dönemde daha çok çalışacağız, daha çok emek vereceğiz ve kentimizi ve ilçemizi güzelleştireceğiz.Tabiki bu hizmetleri yaparken başta Milletvekillerimiz olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanımız, Battalgazi Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, kamu ve kuruluşlarımız, mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alış verişlerine büyük önem vereceğiz. Yeşilyurt’u bölgemizde en güzel konuma getirmek, bölgede liderlik yapması içinde çaba göstereceğiz. Malatya’nın en büyük ilçesi olan, en fazla tercih edilen, gelişim ve büyümesini hızla sürdüren Yeşilyurt’umuzun yakaladığı vizyonu daha ileri noktaya taşımayı hedefliyoruz. Yeni dönem için önemli projeler ve yatırımlar hazırladık,  bu projelerimizi teker teker hayata geçirmek içinde çok çalışacağız, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine mutlaka getireceğiz. Beş yıl boyunca yaptığımız hizmetler neticesinde vatandaşlarımız bizlerden desteğini esirgemedi ve rekor seviyedeki oyla Başkanlığı şahsımıza layık gördü. Bu teveccühü asla karşılıksız bırakmayacağız ve çok çalışacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri sizlere ve hemşerilerimize karşı mahcup etmesin inşallah. Bu seçimin tek kazanını Yeşilyurt olmuştur. Çok yoğun geçen seçim çalışmalarımız sırasında desteklerini asla esirgemeyen AK Parti ve MHP Milletvekillerimize, her iki partimizin İl ve İlçe Başkanlıklarına, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyelerine, Meclis Üyelerimize, dua ve destekleriyle bizi bu ulvi göreve layık gören kıymetli hemşerilerimize huzurlarınızda şükran ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“HALKIMIZIN DUA VE DESTEKLERİYLE GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı tebrik ettiği konuşmasında, “ 31 Mart seçimlerinde Türkiye genelinde en fazla oy alan kentler arasına AK Parti ve Cumhur İttifakını yerleştiren kıymetli hemşerilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Seçimlerin ülkemize, kentimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Rabbim bizleri mahcup eylemesin, sizlerin destekleriyle bizler gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

“MEHMET ÇINAR BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUM”

Malatya’yı el birliği ile mazisine layık istikbale taşıyacaklarını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “ 31 Mart Seçimlerinde tebrik edilmesi gereken rekorlara imza atan Malatya halkıdır, bunu değerli hemşerilerimiz, sizler yaptınız, hepinize teşekkür ediyorum.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gerek Yeşilyurt, gerek Battalgazi ve İlçe Belediye Başkanlarımızla el birliği yaparak, her beraber Malatya’yı mazisine layık istikbale kavuşturacağız.Bir yerde birlik ve beraberlik varsa, düzen varsa, kardeşlik varsa o memleketin istikbali aydınlık olur.Karşınıza yüzümüzün akı, alnımızın akıyla çıkıyorsak temennimiz ileri zamanlarda da bütün arkadaşlarımızla birlikte yüzümüzün akı, alnımızın akıyla çıkması Yüce Rabbim bizlere nasip etsin.Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçilen ve bugün resmen görevine başlayan Mehmet Çınar Başkanımıza da başarılar diliyorum” dedi.

“MEHMET ÇINAR BAŞKANIMIZIN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINA İNANIYORUM”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başarılı hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığını ifade eden AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise, “ Yeşilyurt’lu olarak mutlu günlerimizden birisini yaşamaktayız, her günümüz böyle mutlu olsun inşallah.Mehmet Çınar Başkanımızın beş yıllık dönemde güzel hizmetlerde bulunacağına, açıkladığı projeleri hayata geçireceğine yürekten inanıyorum. 11 aylık Başkanlık dönemde ortaya koyduğu çalışma azmi, isteği ve samimiyetiyle kentimize ve ilçemize faydalı hizmetlerde bulunacağına inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“BAŞKANLARIMIZIN GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM”

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı tebrik ederken şunları söyledi; “ Malatya son dönemlerde çok büyük hizmetler aldı, gerek Malatya Büyükşehir Belediyemiz olsun gerekse de Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyelerimiz bu hizmetlerin halka ulaşmasını sağladı. Bu hizmetlerin devam ediyor olması Malatya’nın geleceği adına önemlidir. Halkımızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, Yeşilyurt’ta Mehmet Çınar’a ve Battalgazi’de Osman Güder’e güvendi, Cumhur İttifakına, AK Parti’ye AK Davaya inanan tüm hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum. Rabbim bizleri sizleri karşı mahcup etmesin inşallah.Başkanlarımızın güzel hizmetler yapacağına hiçbir şüphemiz yoktur.” diye konuştu.

“BÖYLE PIRIL PIRIL, ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN YETİŞTİREN ANNE VE BABAYA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “ Cenab-ı Allah yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanlarımızın güzel hizmetler yapmasında yar ve yardımcıları olsun inşallah. Rabbim utandırmasın, bütün başkanlarımıza canı gönülden başarılar diliyorum.Allah bu güzel evlatları yetiştiren analardan ve babalardan binlerce kez razı olsun inşallah.Mehmet Çınar Başkanımızın babası Hacı Osman Çınar’da yanımızda, biz evlatlar analarımız ve babalarımıza layık evlatlar olabilmek için çalışıyoruz.Mehmet Çınar Başkanımız bu konuda şanslı annesi ve babası bu başarılarını gördü.Hacı Babama ve hacı anama böyle güzel, mütevazi, pırıl pırıl, çalışkan bir evlat yetiştikleri için canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bir teşekkür de Mehmet Çınar Başkanımızın kıymetli eşi Semra Çınar kardeşimize etmek istiyorum. Biz AK Parti ve Cumhur İttifakı ailesi olarak Yeşilyurt için Battalgazi için Malatya için sonuna kadar çalışacağız, hayırlı hizmetler yapmak için hep birlikte el ele vererek beraberce çalışacağız” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar konuşmalardan sonra eşi Semra Çınar ile birlikte tebrikleri kabul etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.