DOLAR 32,5995 0.34%
EURO 34,8254 0.19%
ALTIN 2.507,930,96
BITCOIN 20970832,46%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Haydar Karaaslan Türküleriyle Coşturdu

Haydar Karaaslan Türküleriyle Coşturdu

Adıyaman Belediyesi’nin Ramazan ayı programları çerçevesinde düzenlediği ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ konserlerle devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:57
Haydar Karaaslan Türküleriyle Coşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan gecelerini coşkuya çeviren etkinliklere imza atan Adıyaman Belediyesi,mahalli sanatçı Haydar Karaaslan’nı hemşerileriyle buluşturdu.

‘Şehr-i Yaman’da Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında sahne alan Adıyamanlı sanatçı Haydar Karaaslan’ı dinlemeye gelen yüzlerce hayranı, sanatçının söylediği türkülere eşlik etti.

Demokrasi Parkındaki program, Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü oyuncuları tarafından sahnelenen skeç ile başladı. Daha sonra sahneye çıkan Haydar Karaaslan, alanı dolduran hayranına türkülerini seslendirdi. Karaaslan’ı dinlemeye gelen hayranları sanatçıya türkülerinde eşlik ederken, miniklerde söylenen hareketli parçalarda sahneye çıkarak oynadı. Oldukça coşkulu geçen konser sonunda Haydar Karaaslan’ı dinlemeye gelen vatandaşlar, sanatçıyı ve ekibini ayakta alkışladı.

Program sonunda Adıyaman Belediyesi Özel Kalem Müdürü İshak Yıldız, Haydar Karaaslan’ateşekkür ederek hediye ve plaket takdiminde bulundu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.