DOLAR 32,6019 0.39%
EURO 34,8138 0.22%
ALTIN 2.492,750,34
BITCOIN %
Kayseri
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 2018’E DAMGA VURDU

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 2018’E DAMGA VURDU

Kent sporunun lokomotif takımı olarak dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyespor, 2018 yılında bireysel ve takım olarak kazandığı kupa ve madalyaları görücüye çıkardı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:13
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR 2018’E DAMGA VURDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 Ocak Cuma günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende elde edilen başarıyı kamuoyu ile paylaşan kulüp, geleceğin yıldız adaylarını tanıttı.

 

Düzenlenen törene HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ile birlikte Büyükşehir daire başkanları, sporcular, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Tören öncesi Grup 3 Ton çaldığı şarkılarla sporculara ve vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Törende düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, spora ve sporcuya yaptıkları yatırımın karşılığını almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatay’ın bir spor kenti olarak ülke gündemine damga vurduğunu da ifade eden Lütfü Savaş, “Hatayspor’un, Hatay Büyükşehir Belediyespor’un elde ettiği başarılar, ülkemizde sıklıkla konuşulur oldu. Bu başarı sadece bizim değil tüm Hatay’ın başarısıdır. İçinde bulunduğumuz tesiste 22 farklı branş aynı anda hizmet veriyor. İnşallah önümüzdeki dönemde bu tesisimizden 4 ilçemizde daha yapacağız. Hepsinin projesi hazır. Sporcularımızdan istediğimiz bir şey daha var: O da sportif başarının yanı sıra eğitim hayatlarında başarı elde etmeleri” dedi.

Başkan Savaş gerçekleştirdiği konuşmanın ardından futboldan basketbola, güreşten tenise kadar onlarca branştan yüzlerce sporcunun kazandığı kupa ve madalyaları tek tek sporculara takdim ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.