DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,8420 0.24%
ALTIN 2.513,551,18
BITCOIN %
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Hastane Önünde İftar Çadırı

Hastane Önünde İftar Çadırı

Adıyaman Belediyesi, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar çadırı kuracak.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:28
Hastane Önünde İftar Çadırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Belediyesi, ‘Şehr-i Yaman’da Ramazan’ etkinliklerinin yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın talimatıyla hastanede yatan hasta ve onlara refakat eden yakınları için Ramazan ayı boyunca iftar çadırı kuracak.

Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen karşısında bulunan Adıyaman Belediyesine ait otoparkta kurulacak olan iftar çadırında her gün hasta ve hasta yakınları için iftar yemeği verileceğini söyleyen yetkililer, amaçlarının hasta ve hasta yakınlarının da Ramazan’ın tadına erişmesini sağlamak olduğunu dile getirdi.

Adıyaman Belediyesi yetkilileri ayrıca, her zaman olduğu gibi Ramazan ayı boyunca da yaşanabilecek sorun ve sıkıntılarda 153 numaralı telefondan istek, talep ve şikayetlerde bulunulabileceğini hatırlattılar.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.