DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Harb-İş ,Üyeleri, Eşit İşe Eşit Maaş İstiyor

Harb-İş ,Üyeleri, Eşit İşe Eşit Maaş İstiyor

ABONE OL
Nisan 8, 2023 14:12
Harb-İş ,Üyeleri, Eşit İşe Eşit Maaş İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Savunma sanayisine önemli katkılarının olduğunu fakat özel sektörde aynı işi yapan işçilerden çok daha az ücret aldıklarını savunan Harb-İş Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy, “Biz ücretlerimizin hakkaniyete uygun olarak artırılmasını talep ediyoruz” açıklaması yaptı.

Kayseri’de Harb-İş Sendikası üyeleri, Cumhuriyet Meydanında toplanarak basın açıklaması yaptı. Maaşlarının çok düşük olduğunu öne süren sendika üyeleri, aynı işi yaptıkları emsal çalışanlarla aynı maaşı almak istediklerini dile getirdi. Milli Savunma ve İçişleri Bakanlığına bağlı askeri işyerlerinde çalışan işçiler adına Harb-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Özgür Özsoy konuştu.

‘Söz konusu Vatansa Gerisi Teferruattır’ düsturuyla hareket ederek vatan ve millet sevgisiyle ülkenin her noktasında görev yaptıklarını dile getiren Özsoy, “Bugün tankların ve kara araçlarının bakım ve onarımını yaparak her zaman göreve hazır olmalarını sağlayan, istikbalin olduğu mavi göklerde uçaklarımızı uçuran, sınırımızı koruyan fırtınaların üretimini yapan, mavi vatanımızın sularında seyreden gemilerimizin ve denizaltılarımızın üretimini, bakımını ve onarımını yaparak onları her daim göreve hazır tutan biz savunma sanayi işçileri, ülkemiz ve sınır ötesi de dahil olmak üzere bize ihtiyaç duyulan her yerde görevimizi ifa etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.