DOLAR 32,4518 -0.12%
EURO 34,7558 -0.67%
ALTIN 2.438,020,09
BITCOIN 2069067-1,26%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
HAGİAD BAŞKANLIĞINA ERKAN SEÇİLDİ

HAGİAD BAŞKANLIĞINA ERKAN SEÇİLDİ

Hacılar Genç İş adamları Derneği (HAGİAD) 14. Olağan Genel Kurul’u gerçekleştirildi. Genel Kurul’da başkanlığa Fatih Erkan getirildi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:30
HAGİAD BAŞKANLIĞINA ERKAN SEÇİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacılar Kafe Restoran’da gerçekleştirilen HAGİAD 14. olağan genel kurul toplantısına, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, önceki dönem belediye başkanları Ahmet Herdem ve Ekrem Baktır ile iş adamları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını HAGİAD Başkanı Nebi Doğan gerçekleştirdi. Doğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün biliyorsunuz HAGİAD olarak 20. Yılımızı doldurmuş vaziyetteyiz. Artık 21. yılımıza devrediyoruz. Ben de 4 dönemdir yapmış olduğum başkanlık görevini bugün itibariyle inşallah devredeceğiz. “

Açılış konuşmasının ardından Divan Başkanlığına Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, katip üyeliklere Yusuf Turan ve Rasim Kahraman oy birliği ile seçildi.

14. olağan genel kurul gündeminde yer alan faaliyet ve hesap raporları ile yönetim ve denetim kurullarının ibrası oy birliği ile kabul edildi.

Yeni yönetim kurulu üyeleri okunarak oy birliği ile kabul edildi. Yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Fatih Erkan, Murat Baktır, Mehmet İçingir, Serdar Özkaya, Fazilet Kahraman, Mükremin Dur, Fatih Turan. Denetim kurulunda ise, Hacı Osman Övüç, Hüseyin Bostancı, Altay Şaş yer aldı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.