DOLAR 32,5251 -0.06%
EURO 34,8808 0.08%
ALTIN 2.434,250,47
BITCOIN 2071688-4,14%
Kayseri
29°

AÇIK

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Gazze’de ölen 4 aylık bebeğin fotoğrafları yürek dağladı!

Gazze’de ölen 4 aylık bebeğin fotoğrafları yürek dağladı!

İsrail'in Filistin Gazze bölgesinde ki zulüm çemberi giderek daralırken, tüm dünyanın bu vahşete sessiz kalması, insanlık adına kabul edilir birşey değil. İsrail hükümeti aldığı bir kararla tanklarını Gazze şeridi sınırlarına yığmaya devam ediyor. Günlerdir bombardıman altında olan Gazze'de hemen hemen her evde ferya sesleri yükselmeye devam ediyor. Bugün, israil terör devletinin Gazze'ye yaptığı saldırılarda ölen 4 aylık bir bebeğin fotoğrafları yayınlandı. Fotoğraf tüm Dünya'ya servis edilirken, vahşetin en derin gerçeklerini yansıtabilmek için, ölen bebeğin yüzü gizlenmedi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:32
Gazze’de ölen 4 aylık bebeğin fotoğrafları yürek dağladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsrail terör devleti, mazlum sivil halka en acımasızca zulüm etmeye devam ediyor!.. İnsanlığa medeniyeti, adaleti biz öğrettik iddiasında bulunan bir çok sözde medeniz ülke bırakın zulme dur demeyi, İsrail hükümetininin zulüm politikalarına destek verdiler ve destek vermeye devam ediyorlar.. 

İsrail'in sivil bölgeye yaptığı saldırılarda 17 kişi hayatını kaybetti. Başta ABD ve Avrupa Birliği olmak üzere İsrail’e destek çıkan skandal açıklamalar da birbiri ardına geliyor.

Bölgede gelişmeler bu yönde ilerlerken, Reuters haber ajansı yaşanan dehşeti gözler önüne tam anlamıyla seren bir fotoğrafı aboneleriyle paylaştı.

Söz konusu karede, saldırılarda hayatını kaybeden 4 aylık Meryem bebek, annesinin kucağında cenazesine götürülürken görülüyor.

Meryem bebeğin minicik bedenindeki yaralar ve yüzündeki kan izleri vicdanı olan herkesin yüreklerini sızlattı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.