DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048339-0,52%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Flaş kararlar peş peşe alındı!

Artan koronavirüs vakalarını engellemek adına her geçen gün yeni kararlar alınmaya devam ediyor. Gelen son dakika haberine göre Düzce, Afyonkarahisar ve Kayseri'de koronavirüs teşhisi konulmasına rağmen karantinada olmayan ve karantina ihlali yapan kişilerin KYK yurtlarına alınacağı ve masrafların da bu kişilerden tahsil edileceği duyuruldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ

Konuyla ilgili açıklamalar valilikler tarafından peş peşe geldi. Artan koronavirüs salgınında teşhis konulan ve karantina altında olması gereken vatandaşlar, karantina altında kalmayınca vaka sayıları artmaya devam ediyor.

Kayseri'de de benzer bir karar alındı. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ise konuyla ilgili şu ifadeyi kaydetti:

“Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayımladı. Yayımlanan açıklamada, “Koronavirüs testi pozitif olup evde karantinada olması gereken vatandaşlarımız ev dışına çıktıklarında haklarında idari para cezası yanında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. Bugünden itibaren bu kişiler yurtlara yerleştirilecek olup ücreti kendilerinden tahsil edilecektir”

 

https://www.kamupersoneli.net/

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.