DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20303074,83%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ELİTAŞ, KAYSERİ’DE TEMASLARDA BULUNDU

ELİTAŞ, KAYSERİ’DE TEMASLARDA BULUNDU

ABONE OL
Kasım 23, 2023 16:53
ELİTAŞ, KAYSERİ’DE TEMASLARDA BULUNDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekonomi Eski Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş,Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyüşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

Elitaş, Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve il protokolü ile birlikte, Emniyetle Engelsiz Yarınlar Projesi kapsamında Akülü Araç Dağıtım Programı’na katıldı.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a ziyarette bulundu. Elitaş, ziyarette yaptığı açıklamada, Başkan Büyükkılıç’ın 30 yıla yakın bir zamandır siyasetin içerisinde olduğunu belirterek, “Nerede görseniz, Memduh Bey oradadır. Görünmek için büyük olmaya gerek yok, hareketli olmaya gerek varmış. Sayın Başkanımız da 30 yıla yakın bir zamandır siyasetin içerisinde. Her zaman, her yerde bulunup meseleleri çözmeye, meselelere dâhil olmaya ve sorunları bulup, nasıl hallederiz noktasında büyük gayret gösterdiler. Kendisini de tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Bir dizi program için memleketi Kayseri’ye gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a makamında nezaket ziyaretinde bulunarak Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni imzaladı.

Başkan Büyükkılıç ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının başkanlık girişinde çiçeklerle karşıladığı AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen kazı çalışmalarında elde edilen ve “Dünyada ilk ve tek” olarak nitelenen 7.5 milyon yıllık fosilleri ve replikalarının yer aldığı sergiyi ilgiyle inceleyerek daha sonra Başkanlık makamına geçti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.