DOLAR 32,4947 -0.15%
EURO 34,9827 0.38%
ALTIN 2.434,490,48
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ekrem İmamoğlu’ndan seçim iptaline dair ilk açıklama!

Ekrem İmamoğlu’ndan seçim iptaline dair ilk açıklama!

Ekrem İmamoğlu YSK'nın seçim iptali kararına rağmen programına uyarak Sultanbeyli'de bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu. İlk açıklamasını o sofradan yapan İmamoğlu, her şeye rağmen çok umutlu mesajlar verdi. İmamoğlu: "Her şey çok güzel olacak. Hiç merak etmeyin. Biz hep beraber umudu taşıyacağız. Her şey çok güzel olacak. 82 milyon insana bol bereketli günler diliyorum." diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:32
Ekrem İmamoğlu’ndan seçim iptaline dair ilk açıklama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İmamoğlu: Burdayız mutluyuz. Gündem yoğun herkesin Ramazan’ı mübarek olsun. Bu Ramazan Türkiye’ye hayırlar getirsin. Ekonomik sıkıntılar var hepsini aşacağız. Ben de bazı duyumlar alıyorum ama YSK’nın resmi açıklamasını bekliycem. Beni bekleyin bu akşam geniş geniş anlatacağım. İnşallah açıklama yapılsın İstanbul’un en güzel noktasında açıklama yapacağım. Her şey çok güzel olacak. Hiç merak etmeyin. Biz hep beraber umudu taşıyacağız. Her şey çok güzel olacak. 82 milyon insana bol bereketli günler diliyorum. Sultanbeyli’den selamlar herkese.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.