DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2072636-1,45%
Kayseri
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
DR.ÖZVARİNLİ;”KOCASİNAN SON 25 YILDIR İHMAL EDİLDİ”

DR.ÖZVARİNLİ;”KOCASİNAN SON 25 YILDIR İHMAL EDİLDİ”

İYİ Parti Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında Hacı Bektaşi Veli Kültür Araştırama Deneği ve Vakfı Başkanı Sadık Genç’i, Türkiye Emekliler Derneği(TÜED) Kayseri Şube Başkanı Yusuf Aykırı’yı, Kayseri İmam hatiplileri Mezunları Derneği(KİMDER) Başkanı Ahmet Yurtlu’yu, Kocasinan İlçesine bağlı Amarat,Eyimli ve Höbek Mahallelerini ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:23
DR.ÖZVARİNLİ;”KOCASİNAN SON 25 YILDIR İHMAL EDİLDİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Özvarinli’nin,Hacı Bektaşi Veli Kültür Araştırma Derneği ziyaretine İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin,CHP Kocasinan İlçe Başkanı Erkan Karabulut,Avukat Metin Ceylan ile İYİ Parti ve CHP İlçe yönetiminden bazı isimlerde eşlik etti. Kayseri İmam hatipliler Mezunları Dernek(KAYDER) Başkanı ve Özvarinli’nin aile dostu olan Ahmet Yurtlu seçimlerden sonra Özvarinli’nin kendilerini belediye başkanı olarak ziyaret etmesi dileğinde bulundu.

Ardından Türkiye Emekliler Derneği(TÜED)Başkanı Yusuf Aykırı, Özvarinli’ye bu ziyaretlerinden duydukları memnuiyetleri dile getirdi. Aykırı,” Sayın Özvarinli kardeşim çıktığınız bu yolda başarılar dilerim.” dedi.  

Merkez İlçe Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, ziyaret ettiği yerlerde seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi, Mahalle sakinlerinin kendisine illetlikleri sorunları tek tek dinledi, notunu aldı,çözüm önerilerini anlattı ve Kocasinan’ın geri kaldığını öne sürerek, İlçenin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi. Özvarinli, Kocasinan’ın son 25 yıldır ihmal edildiğini, Kayseri’deki ikinci büyük nüfusa ve ekonomiye sahip olan Kocasinan’ın, her yıl geriye gittiğini iddia etti. Dr.Özvarinli,”Böyle giderse üç-beş yıl içerisinde Melikgazi ve Talas gibi İlçeler Kocasinan’ı iyice geçecek, gerisinde bırakacak. Kayseri’nin Kocasinan’ı kazanması lazım. Kayseri’ye monte edilmesi lazım” diye konuştu.

Özvarinli ayrıca hekimlik yaptığı dönemleri de hatırlatarak,”7-24 saat çalışan biriyim. Ne makam aracına ihtiyacım var nede koltuk sevdasına var. Kamuda Başhekimlik görevi yaptığım da, devletimin bir A- 4 kâğıdının bile iki yüzünü kullandım, israf etmedim. Benim belediyecilik ve çalışma anlayışım farklı olacak, asla israf belediyeciliği yapmayacağım, tüy bitmemiş yetimin hakkını hiç kimseye, yandaşa, gardaşa yedirmeyeceğim, vatandaşıma hizmet belediyeciliği yapacağım” dedi.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.