DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22380441,09%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Doğalgaz faturası çok gelenler dikkat

Doğalgaz faturası çok gelenler dikkat

Asgari ücretin Yüzde 10'u doğalgaz faturasına gidiyor. Vatandaş ise kabaran faturalara tepkisini sosyal medyadan gösteriyor. Son dönemde çok tartışılan doğalgaz faturaları en sonunda meclis'nde gündemine geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, doğalgaz çağrısında bulunarak, devletin gerekli önlemler alması gerektiğini vurguladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 04:54
Doğalgaz faturası çok gelenler dikkat
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, basın toplantısı gerçekleştirdi. Son günlerde sosyal medyada da gündem olan doğalgaz faturalarındaki yüksek fiyatlarla ilgili olarak Öztrak çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Hayat pahalılığıyla mücadele eden vatandaşlar, şimdi de doğalgaz faturaları ile mücadele ediyor. Asgari ücrette net yüzde 15, doğalgaz fiyatlarına ise toplamda yüzde 37 zam yapıldı. Böylelikle Asgari ücretin Yüzde 10'u doğalgaz faturasına gidiyor. Vatandaş ise kabaran faturalara tepkisini sosyal medyadan gösteriyor. CHP'den ise 'doğalgaz faturası' çağrısı gecikmedi. 

Öztrak, 'Bir an önce milletin sırtında taşınması yük olan bu faturaların hafifletilmesi için devletin gerekli önlemleri alması gerekiyor.Türkiye'nin doğalgazı pahalıya aldığına dair çok ciddi iddialar var. Geçtiğimiz yıl, kriz döneminde doğalgaza çok ciddi zamlar yapıldı. O dönem yazın bu zamlar yapıldığı için pek hissedilmedi ama artık vatandaşlarımız bu zamları hissetmeye başladılar. Bir an önce milletin sırtında taşınması yük olan bu faturaların hafifletilmesi için devletin gerekli önlemleri alması gerekiyor. Otursunlar Putin'le 71. görüşmeyi yapıp doğalgaz fiyatlarında indirim istesinler.”

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.