DOLAR 32,2697 -0.23%
EURO 34,7847 -0.15%
ALTIN 2.411,910,78
BITCOIN 2030779-1,84%
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Terörle Mücadele Açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Terörle Mücadele Açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay çeşitli açıklamalarda bulundu. Fuat Oktay söz konusu açıklamalarında terörle mücadele konusunda da değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:50
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan Terörle Mücadele Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti Muş İl Başkanlığı tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen “Halk Buluşması”na katıldı. Fuat Oktay burada bir açıklama yaptı ve konuşmasının başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını vatandaşlara iletti.

TERÖRLE MÜCADELE AÇIKLAMASI

Fuat Oktay burada yaptığı açıklamalarında terörle mücadele hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Fuat Oktay konu hakkındaki açıklamalarında Muş'ta huzuru bozmaya niyetlenenlere asla müsaade etmeyeceklerini belirtti ve açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Muş'un desteği bizimle olduğu sürece Allah'ın izniyle bizi ne PKK ne FETÖ ne de bilmem ne kimse durduramaz. Kimse yolumuzdan bizi döndüremez. İnlerine gireriz dedik, girdik, hepsini açtıkları çukurlara gömeriz dedik gömdük. Bugün yine çukur açıyorlarmış, açsınlar. Bizi zahmetten kurtarırlar. Açtıkları çukurlara onları yine gömeriz. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın kararını tam olduğunu zaten biliyorsunuz. Anadolu'nun her karış toprağını teröristlerden temizliyoruz, temizlemeye de devam edeceğiz. Bu yolda birlik beraberlik içinde el ele, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.”

Kamu Personeli

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.