DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,0916 -0.11%
ALTIN 2.297,020,87
BITCOIN 22763680,69%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÇOCUKLAR DAVET ETTİ, BAŞKAN KABUL ETTİ

ÇOCUKLAR DAVET ETTİ, BAŞKAN KABUL ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, evlerine çay içmeye davet eden çocukları kırmadı. Başkan Büyükkılıç, iki çocuğun daveti üzerine eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Aydın ailesinin misafiri oldu.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:49
ÇOCUKLAR DAVET ETTİ, BAŞKAN KABUL ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Aydın ailesine yaptığı çat kapı ziyarette, daveti yapan Alperen ve Akif tarafından karşılandı. Başkan Büyükkılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Aydın ailesinin misafiri oldu ve çocuklara Kuran-ı Kerim ile zeka oyunu hediye etti.

Alperen ve Akif ile katıldığı bir program sırasında tanıştığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, çocukların anne ve babasına teşekkür ederek “Çocuklarınız bizi ısrarla davet ettiler. Şimdi de keşke iftara gelseydiniz diyorlar. Bizlere evinizi ve gönlünüzü açtığınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

Alperen ve Akif de Başkan Büyükkılıç’ı evlerinde misafir etmeyi çok istediklerini; ancak çekindiklerini belirterek, “Daha sonra cesaretimizi topladık ve davet ettik. Başkanımız da gelince çok mutlu olduk” dediler.

Başkan Büyükkılıç, Aydın ailesiyle bir süre çay içti ve sohbet etti. 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.