DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2065728-0,55%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği şahsı öldüren kadın beraatini istedi

Cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği şahsı öldüren kadın beraatini istedi

ABONE OL
Eylül 4, 2023 12:56
Cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettiği şahsı öldüren kadın beraatini istedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akkışla ilçesinde meydana gelen olayda akrabası M.C.’yi kendisine cinsel saldırıda bulunup darp ettiği iddiasıyla öldüren kadın S.A. (29) “Böyle olsun istemezdim, tahliyemi istiyorum” dedi.
Ocak ayında Akkışla İlçesi Yeni Mahalle’de meydana gelen olayda iddiaya göre evinin bahçesinde bulunan tuvalete giden S.A. bahçede bulunan akrabası M.C.’nin cinsel saldırısına maruz kaldı. S.A., M.C.’nin kendisini itmesiyle başını merdivenlere çarpınca bayıldı. Kendine geldiğinde M.C.’nin cinsel saldırısına uğradığını fark eden S.A., yaşadıklarını önce eşiyle paylaştı. M.C. iki gün sonra mağdur S.A. besi hayvanlarına baktığı sırada ahıra gelerek, ölümle tehdit etti. 23 Ocak tarihinde S.A, M.C., baldızı H.A. ve kayınvalidesi ile karşılaştı. Tartaklanan S.A. babasının silahı ile M.C.’yi silahla yaraladı. M.C. yaşamını yitirirken S.A. tutuklandı. S.A’nin yargılanmasına Kayseri Adliyesi 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya tutuklu sanık S.A. müştekiler Ö.C. ve H.A. ile taraf avukatları katıldı.
SANIK S.A.: BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM
Tutuklu sanık S.A. mahkemede ifadesinde, “Olay buralara gelsin istemezdim. Ailesinden özür diliyorum. Çocuklarımın yanında olmak istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanığın taleplerini reddedip tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.