DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2049355-1,30%
Kayseri
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ÇİÇEK’TEN BÜNYAN’A “YENİ YATIRIM” MÜJDELERİ

ÇİÇEK’TEN BÜNYAN’A “YENİ YATIRIM” MÜJDELERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte tarihi yapıları ve gilaburusu ile ünlü Bünyan ilçesini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Anadolu Selçuklu dönemi mimarisinin en abidevi örneklerinden biri olan Sultan Hanı’nı turizme kazandıracakları müjdesini verdi. Büyükkılıç, ilçedeki bir binayı da restore edip Kadın Kooperatiflerinin kullanımına hazır hale getireceklerini söyledi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:46
ÇİÇEK’TEN BÜNYAN’A “YENİ YATIRIM” MÜJDELERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç daha sonra ilçeye teşrif eden Vali Gökmen Çiçek ile birlikte Bünyan’da muhteşem doğası ile insana huzur veren Pınarbaşı Mesire Alanı’nı gezerek, burada aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmek için gelen vatandaşların sofralarına konuk oldu. Bir teyzenin ikram ettiği Kayseri Yağlaması’nı yiyen Çiçek ile Büyükkılıç, çocuklara da Kayserispor forması ve oyuncak hediye ederken, bölgede devriye görevini yerine getiren Jandarma Güven Timi personellerine kolaylıklar dilediler.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç ile Vali Çiçek, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen’i ziyaret ederek, Kaymakam Gülen’in verdiği brifingi dinlerken, ayrıca Bünyan Belediyesi’ni ziyaret eden Büyükkılıç ile Çiçek, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun’dan belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.