DOLAR 32,5807 0.32%
EURO 34,8328 0.27%
ALTIN 2.498,900,59
BITCOIN 21159535,71%
Kayseri
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Oldu! Kimdir?

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Oldu! Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisinde günün en çok merak edilen açıklanacak belediye başkan adayları arasında yer alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak bilinirken o isim açıklandı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 22:14
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer Oldu! Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer oldu.

KOCAOĞLU'NUN YERİNE ADAY GÖSTERİLDİ

CHP'de gözler bugün açıklanacak belediye başkan adaylarındandı. Merakla beklenen illerin başında İzmir geliyordu. Mevcut Başkan Aziz Kocaoğlu önce aday olmayacağını açıklamış seçime sayılı günler kala ise yeniden adaylığını ilan etmişti.

Bugün gerçekleştirilen kritik toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer gösterildi. Seferihisar Belediye Başkanı olan Soyer, önce MYK'dan sonra da PM'den geçer not alarak Aziz Kocaoğlu'nun yerine aday gösterildi.

SOYER'DEN İLK AÇIKLAMA

Soyer, ilk mesajını sosyal medya aracılığı ile verdi. Soyer, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Sevgili İzmirliler, İzmir sevdası yolunda birlikte büyük ve uzun bir yürüyüşe başlıyoruz. Bu görevi büyük bir aşkla büyük bir şevkle yapacağımdan hiçbirinizin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

Soyer, “Hem bütün İzmirlilere hem de dünyanın dört bir yanında yaşayan gönülden İzmirlilere kucak dolusu, gönül dolusu teşekkürler. Aşkla İzmir” diye yazdı.

SOYER'İN YERİNE YELDA CELİLOĞLU

Soyer'in büyükşehir adayı olmasının ardından yerine gelecek isim de belli oldu. CHP, Seferihisar'da Yelda Celiloğlu'nu aday gösterdi.

PARTİ SÖZCÜSÜ TORUN'DAN AÇIKLAMA

18 saat süren Parti Meclisi toplantısının ardından açıklamalarda bulunan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “İstanbul'da 30 ilçe adayımızı belirledik. Bu zamanda toplamda 842 belediye başkan adayını açıkladık. Parti Meclisimizi tüm çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki hafta kalan tüm belediye başkan adaylarımızı kamuoyuyla paylaşacağız.” dedi.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.