DOLAR 32,5901 0.35%
EURO 34,8533 0.31%
ALTIN 2.507,800,96
BITCOIN 21028451,57%
Kayseri
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesine katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı cenaze töreninde saldırıya uğradı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:22
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. CHP liderinin durumun iyi olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit er Yener Kırıkcı için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Törenin ardından CHP lideri bir grubun saldırısına uğradı. Görüntülerde kalabalık bir gurubun Kılıçdaroğlu'nu yumruklamaya çalıştığı, askeri rütbeli personelin ise Kılıçdaroğlu'nun etrafına etten bir duvara örerek, kalabalık grubu Kılıçdaroğlu'ndan uzaklaştırdığı görülüyor. Arbede yaşanması üzerine güvenlik görevlileri olaya müdahale etti.

DURUMU İYİ

Güvenlik güçleri Kılıçdaroğlu'nu çevredeki bir eve götürdü.

CHP liderinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kılıçdaroğlu, korumaları tarafından bir süre bir evde bekletildi. Güvenlik nedeniyle yaklaşık bir saat evde bekletilen Kılıçdaroğlu, zırhlı araçla evden çıkarıldı.

 

'SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun uğradığı saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını, olayın terör bağlantısı ya da provokatif bir eylem olup olmadığına ilişkin her yönüyle araştırıldığını söyledi.

“KENDİSİ ŞU AN İYİ”

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Kendisi iyi şu anda yolda, Genel Merkezimize geliyor. Burada kendisini karşılayacağız. Yaşanan olay siyasetçilerin sıfır hatayla bu işi yürütmesi gerektiğini ortaya koydu.” dedi.

BAKAN SOYLU'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının kabul edilemeyeceğini ve tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

Kamu Personeli

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.