DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22354110,89%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’den İhraç Edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz Yeni Parti Kuruyor!

CHP’den İhraç Edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz Yeni Parti Kuruyor!

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'dan flaş bir açıklama geldi. Yılmaz parti içi demokrasiyi esas alan, milli bir parti kuracaklarını söyledi. İşte ayrıntılar.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 01:11
CHP’den İhraç Edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz Yeni Parti Kuruyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHPihraç edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk merkezde, koşulsuz parti içerisinde demokrasiyi esas alan mili bir parti kuracaklarını söyledi.

Türkiye siyasetinde Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı tartışmaları devam ederken CHP'den ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın yeni bir parti kuracağını açıklaması şaşkınlıkla karşılandı.

Yeniçağ tarafından aktarılan habere göre; Yılmaz, yeni parti kurulması hakkında;

“Biz şu an yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Basında çıkan haberlerle ilgimiz yok. Biz işimize bakıyoruz. Milletin karşına çıktığımızda herkes bizim farkımızı anlayacak.

Geniş bir çalışma ekibimiz var. Bütün kesimlerden insanlar var aramızda. Her türlü insanın kendini kolayca ifade edebileceği merkez bir yapı inşa ediyoruz

 Partilerdeki genel başkan sultasını kıracağız. Mevcut partilerin hepsi bir birinin kopyası. Bu konudaki çalışmalarımızı görünce demokrat düşünen insanlar bize hak verecektir” dedi.

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.