Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk merkezde, koşulsuz parti içerisinde demokrasiyi esas alan mili bir parti kuracaklarını söyledi.
Türkiye siyasetinde Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın yeni parti kuracağı tartışmaları devam ederken CHP'den ihraç edilen Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın yeni bir parti kuracağını açıklaması şaşkınlıkla karşılandı.
Yeniçağ tarafından aktarılan habere göre; Yılmaz, yeni parti kurulması hakkında;
“Biz şu an yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Basında çıkan haberlerle ilgimiz yok. Biz işimize bakıyoruz. Milletin karşına çıktığımızda herkes bizim farkımızı anlayacak.
Geniş bir çalışma ekibimiz var. Bütün kesimlerden insanlar var aramızda. Her türlü insanın kendini kolayca ifade edebileceği merkez bir yapı inşa ediyoruz
Partilerdeki genel başkan sultasını kıracağız. Mevcut partilerin hepsi bir birinin kopyası. Bu konudaki çalışmalarımızı görünce demokrat düşünen insanlar bize hak verecektir” dedi.
kamupersoneli.net
GÜNDEM
2 gün önceEKONOMİ
4 gün önceGÜNDEM
22 gün önceASAYİŞ
25 Eylül 2023UNCATEGORİZED
25 Eylül 2023GÜNDEM
25 Eylül 2023GÜNDEM
25 Eylül 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.